Saturday, 19 March 2011

kesah harian aku hari sabtu 18-3-11

halooooooooooooooO.
                                                      asalmuaalikum . :)
hri nie aku  bngun tido pukol 7: 23 hehe . nmpk netbook kat sebelah on9 jap. dah tu aku capai towel aku mndieeeeee. lepas mndie da wngi semue . aku siap-siap nak wet world haha.dah siap dalam pukol 8 cm uh . aku on9 jap main game it girl sebab sementare mak cik  aku dtg umah nenek aku. pukol 9:30 cm uh kiterowang bertolak . jeng jeng jeng dalam keter aku tido eehe. aku bngun dah smpai . kiterowang smpai dlm pukol ... .... .... ... 1 cm uh r.  dah smpai dalam aku terjun ar . ehe . aku . akak. n qisteena jejalan dalam air satu wet world tuh mcm-mcm ragam ar. aku pling suke part yg kawasan dalam uh . asyik-asyik la tergelincir WooooO.
dah 2 round kiteowang naik gie tempat bebudak ehe. main main air jer.pastu gie tempat OMBAK nya . langsung x der aper-aper boring la kan. nak main gelongsor besar uh . haha . dak qisteena uh punyer le gian die sanggup amik pelampong orang . hahahahhahahaahahahhahahahahhhhahhaha :D nbila nbila. nsib baik pak cik aku ckap yg tuh orang punyer . die pegie belikan kiteowang pelampong 4 .haha.aku syok r. pastu main kat tempat gelongsor uh plin meneyronkkan ! first aku naik sowang diri . best kalau korang naik sowang kan air uh laju.. dalam 3  round aku naik ngn nbila tmbh ar lagi laju . hehe . die berat . aku ringan . haha . pastu die naik ngn allyn hehe . aku naik sowang agie . haha . pastu aku naik ngn adik ddie . PERH ! lagi ar kan . aku tercampak ke depan WooO. x skit pon ehe . pastu aku naik ngn nasirah dlm 2 round gituh . pastu aku naik yg sowang punya ngn allyn dan jugak qisteena nabilah ehe.nbilah ngn akak byk kali kener buli ngn pakcik uh hahahhaha . pastu hujan duduk kat bwh rumah kecik uh haha. dah tak hujan kiteowang aku,akak,nabila,alyyn,oman,nbila,ngn naim gieee mndi blik kat tempat pelmpong uh . hehe . skali daaaA. aku tkder kawan nak naik .. akak dah  naik ngn shyia ,nbila alyyn ,naim ngn oman hmm . pelampong bwak jer . haish ==. huhu . pastuh aku naik ngn oman ..
da ar aku mlah nak habak lemaer sebenonyer byk la kan.
 bye


                                                                            ^asalmuaalaikum^

0 comments:

 
Get More Blogger Layouts At Hotlayouts2u.com