Friday, 18 March 2011

kisah aku DINGAGNGGU SYAITAN.

       asalamuaalaikum ...
sementare aku ngah layan citer (ghost hunter) haha,.
aku citer kan .. time tima aku kener kacau ngn syaitan or hantu la kan.
YANG PERTAMA = mse uh aku chatting kat fb . ngn khairul asyraf . memang  kiterowang ngn citer psal hantu,
tetibe aku nmpk kat luar tingkap aku ader something yg kler putih . die bling batu kat tingkap aku.
hahaha , tak sangke juge aku dpt jumpe die juge .haha . 
YANG KEDUA = mse ari tu . sepupu aku kan yang kecik la yasmin nasirah ngn akak aku on9 kat atas . so? aku mndi la kat atas . pastu time aku mndi aku denga diowang ketawe kat dalam blik kan.aku pnggil AKAK OO AKAK kan? tak jawab-jawab . diowang ketawe uh mcm orang gyla nyer ketawe au .. lpas  aku  abis mndi tengok aku sorang jer dekat atas . diowang 2 ekor uh gie mkan kat bawah . haha . aku takot gie msok blik pkai bju on9 huhu.
YANG KETIGA =  mse aku kecik kecik haaaaaaaa. nie aku nmpk POCONG 2 EKOR depan pintu umah kampong aku . hahaha . aku tutup langsir bce AL-FATIHAH and then diowang pergiie. 
YANG KEEMPAT =kejadian nie kat umah aku. adik aku die cakap . (akak aper tuh kakak ?) aku cakap (aper? x dak apa-apa pon) die ckap( ader momok la ) aku ckap (ooo momok tu mke die cm ner?) die tunjuk la kan . tapie yg die tunjuk uh memang aku takot la . seram ar juga. die kemam kan mulut die pastu nganga .
YANG KELIMA =  ader stu malam nie.aku sesorang jek kat atas. aku nak turun bwah sebab aku nak makan jap.time aku trun bwah semase di tangga aku denga ader mcam orang tolok almari yg berat au . kalu korang tolak almari berat cm uh la bunyi nyer bunyi uh dtg dri blik pak su aku. aku ckap sper uh ? aku tengok bilik uh pintu tebukak and lampu tetutup. haish ==/. AKU SEDEKAHKAN AL-FATIHAH kat atas si mati uh.
YANG KEENAM = mse ari tu aku dikejut kan oleh ayah aku .. aku kene bcer YASSIN untuk adik aku , sebab mlam tu asyik-asyik die menagis au .. aku bce je la.. okey la . die dah berenti menagis kan ?
ayah aku tnye ngan pakcik aku . (asal ngn putri nie ?) pastu pkcik aku ckap ader something yg duduk atas badan die and cucok die punye perut kene cucuk ngn jari antu tuh . kesian putri .
YANG KETUJUH = mse ari uh . aku la kan sape lagi la kan? urm kire-kire jam  3 pagi aku nak tuuttutututt 
ala fefaham je la kan . slepas aku tutututututtut aku gie la bilik pastu nmpk POCONG depan pintu blik aku .aku selawat ja la . aku tutup mata :) .huhu .tkot siot.
                              * ader lagi but scary skunk nie dah kol 1 aku tak membute agi ahhhhhhhhhhhhhhhh takut*




                               asalamuaalaikum

0 comments:

 
Get More Blogger Layouts At Hotlayouts2u.com